AU

Vi har brug for DIN hjælp!


Vi håber her på Aktuel Naturvidenskab, at vi kan overtale lige netop DIG til at deltage i vores helt nye brugerundersøgelse! Vi tillader os derfor denne gang at bruge bagsiden på at fortælle lidt om den, selvom den slags ”ananas i egen juice”.


Af Carsten R. Kjaer


Jeg går ud fra, at den gennemsnitlige dansker i det herskende “evalueringssamfund” har udviklet en ganske høj overtalelsestærskel med hensyn til opfordringer til at deltage i spørgeskemaundersøgelser. Alligevel håber vi her på Aktuel Naturvidenskab, at vi kan overtale lige netop DIG til at deltage i vores helt nye brugerundersøgelse! Vi tillader os derfor denne gang at bruge bagsiden på at fortælle lidt om den, selvom den slags ”ananas i egen juice” ellers er noget, jeg plejer at være skeptisk overfor, når det optræder i andre medier. Især, hvis det sker i tide og utide.

Men nu har vi jo ikke ligefrem spammet vores læsere med tilfredshedsundersøgelser og kommunikation omkring disse i de flere end 20 år Aktuel Naturvidenskab er udkommet. Derfor satser vi på, at du faktisk ikke har noget i mod at få at vide, at der netop nu er mulighed for at give din mening til kende. For fungerer du ligesom jeg gør, deltager jeg gerne i undersøgelser, jeg synes har et nyttigt formål. Og vi håber selvfølgelig, at det at bidrage med input, som vi blandt andet kan bruge til at udvikle Aktuel Naturvidenskab og gøre det endnu bedre, falder i den nyttige kategori på din indre prioriteringsliste.

Hvad siger de unge?

Spørgeskemaundersøgelsen står i øvrigt ikke alene. Vi har således for nylig haft besøg af 12 friske gymnasieelever, der har givet os deres umiddelbare og uforbeholdne mening om Aktuel Naturvidenskab. Blot som eksempel syntes de stort set alle, at bagsiden slet ikke ligner en bagside, men noget, som dukker op, hvis man river den rigtige bagside af bladet. Alene af den grund kan der jo være grund til at prøve nye ideer af – som at bruge bagsiden på at reklamere for brugerundersøgelser.

Nå, men nu har jeg vidst også allerede brugt rigeligt af din tid allerede. I stedet for at bruge mere tid her, synes jeg bare, at du skal bruge de 5-10 minutters tid ekstra, det tager faktisk at udfylde spørgeskemaet. Så lover vi til gengæld at undlade at tale en masse om os selv de kommende numre, men blot følge op med handling på undersøgelsen, hvor denne fortæller os, at der er noget, der kan forbedres.

Deltag i Aktuel Naturvidenskabs brugerundersøgelse (undersøgelsen er afsluttet). Vi trækker lod om fem årsabonnementer blandt deltagerne!