AU

Bestilling af abonnement

Aktuel Naturvidenskab er din løsning til at være opdateret med den aktuelle naturvidenskabelige forskning. Med vores blad Aktuel Naturvidenskab får du den nyeste naturvidenskabelige viden leveret direkte fra forskerne i feltet. Lad os hjælpe dig, der ønsker indsigt i naturvidenskaben, ønsker at være opdateret med den nyeste forskning, søger inspiration til undervisning, eller blot ønsker at læse en underholdende og velskrevnen artikel, der både gør dig klogere på vores verden og åbner dine øjne for spændende emner, du aldrig før har hørt om. Læs mere om vores forskellige tilbud og start dit abonnement nu.

Vores abonnementer

Vi tilbyder en lang række muligheder for at abonnere på Aktuel Naturvidenskab. Du kan bestille vores normale abonnement samt en intropakke for kun 294 kr. for 6 numre (inklusive moms og porto, udland: plus porto).

Særtilbud til Gymnasier

På nuværende tidspunkt har vi et særtilbud til gymnasier, der gør det endnu billigere for dig, at holde dig opdateret om den naturvidenskabelige forskning eller som søger inspiration til undervisningen.

Særtilbud til Universiteter

Vi har samtidigt også et tilbud til ansatte på universiter, hvor vores medarbejderabonnement giver dig mulighed for helt gratis at blive holdt opdateret om aktuel naturvidenskabelig forskning.

Du kan læse mere om vores forskellige typer abonnementer ved at klikke på det følgende knapper:


Tilbud til nye abonnenter

Vi har et eksklusivt tilbud for nye abonnenter, hvor du samlet får 8 helt nye numre. Bestil en intropakke med otte helt nye numre plus abonnement i et år (6 numre) for kun 354 kr. inkl. porto & ekspedition. Du får tilsendt numrene: 1, 2, 3, 4 og 5 for 2022 og 4, 5 og 6 for 2021 som det første. Leveringstid: 1-2 uger.